DORINA TIRON a fost inlocuita

Directorul general al C.N.A.D.R. Dorina Tiron a fost înlocuit în această dimineaţă. Surse din Companie sustin că postul de director a fost preluat de Liviu Costache, care a ocupat pentru o perioada scurtă de timp functia de director al Departamentului  de Autostrazi din Companie.

Până la numirea în funcţie a lui Costache, conducerea Ministerului Transporturilor a mai avut în vedere şi alte posibile variante de înlocuire. Iniţial a fost vehiculat numele fostului director ISPA al Companiei, Drăghia Daniela.

Al doilea nume a fost cel al directorului SDN Brăila, Doiniţa Corban.

Dorina Tiron este la al doilea mandat la cârma Companiei de Autostrăzi. Primul mandat a fost preluat de la Emilian Liviu Dâmboiu care a renunţat la funcţie în septembrie 2006 fiind înlocuit de Dorina Tiron. Aceasta a rămas în funcţie până în aprilie 2007, când a fost înlocuită de Mihai Grecu.

După ce a renunţat la funcţia din CNADNR, Dorina Tiron s-a întors la poziţia de director al DRDP Iaşi, funcţie pe care o ocupase anterior. A rămas în Iaşi până în martie 2009, când ministrul Radu Berceanu a investit-o cu un nou mandat de director general al CNANDR.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: